İngiliz Dili Egitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ayça Ülker Erkan’nın Davetlisi olarak teşrif eden A.B.D. Büyükelçiliği Kültür Ateşesi David Fay, Konferans Vermek Üzere Üniversitemizde Bulundu ve Konferans Öncesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’i Makamında Ziyaret Etti

İzmir Demokrasi Üniversitemiz İngiliz Dili Egitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ayça Ülker Erkan’nın davetlisi olarak teşrif eden A.B.D. Büyükelçiliği Kültür ateşesi David Fay “A HEALTHY SUSPICION: CRITICAL MEDIA LITERACY IN THE DIGITAL AGE” adlı konuda konferans vermek üzere Üniversitemizi 10.11.2018 tarihinde ziyaret etmiştir. David Fay, konferans öncesi İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’i makamında ziyaret etmiş, ardından öğrenci ve öğretim üyelerinin ilgisini çeken interaktif sunumun ardından ise Sayın Rektörümüz tarafından kendisine teşekkür ve hatıra saati takdim edilmiştir.