Üniversitemiz Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezinin Düzenlemiş Olduğu YDS ve YÖK-DİL Sınavına Hazırlık Eğitim Programı Başvuruları Başlamıştır

YDS ve YÖK-DİL Sınavına Hazırlık Eğitim Programı

Eğitim Programının Adı:  YDS ve YÖK-DİL Sınavına Hazırlık Eğitim Programı

Eğitim Programı Katılımcı Kitlesi:  Akademik kariyer yapmak isteyenler, Lisans ve Lisansüstü eğitim yapanlar ve yapmak isteyenler

Eğitim  Programının Amacı:

-Katılımcılara, YDS-YÖKDİL sınavının gerektirdiği gramer bilgisini öğretmek,

-Kelime hazinelerini gerekli düzeye getirmek,

-Katılımcıların sınavda kullanılan soru tipleri ile çalışmalarını sağlamak,

-Soruları mümkün olan en kısa süre içinde yanıtlayabilmeleri için gerekli yaklaşımları tanıtmak,

-Katılımcıların soruları çözerken yapmış oldukları hatalar dikkate alınarak, bu hataların giderilmesini sağlamak.

Eğitim Programının Öğrenme Hedefleri:

-Katılımcıların gramer bilgisini üst düzeye çıkarmak

– Katılımcıların kelime haznesini sınavda başarılı olacak düzeye getirmek

– Katılımcıların soru çözme hızını artırmak

Eğitim Programının Süresi: 112 Saat   (14 Hafta)

Eğitim Programının TarihleriYeri:  22 Aralık 2018-24 Mart 2019

Eğitim Günleri                                 :Pazartesi ve Çarşamba 16:30-19:45

İzmir Demokrasi Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (İDÜSEM) Üçkuyular Mahallesi, Gürsel Aksel Bulvarı, No:14 35140 Karabağlar/İZMİR

Eğitim Programının Ücreti:

İDÜ Personeli İçin : 1700 TL (KDV Dahil)

İDÜ Öğrencisi İçin: 1700 TL (KDV Dahil)

Diğer Katılımcılar İçin: 2000 TL (KDV Dahil)

Eğitim Programının İçeriği:

-Sınav için gerekli gramer ve kelime bilgisini kazandırmak üzere güncel materyaller kullanılacaktır. Bu materyaller sınava yönelik olarak hazırlanmış soruları ve gerçek sınav sorularını kapsayacaktır.

-Soruların çözümünde öğrenciler aktif olarak yer alacaktır.

-Belirli dönemlerde gerçek sınav ölçütlerine uygun deneme sınavları yapılacaktır.

-Gramer, kelime bilgisi ve okuduğunu anlama becerisinin geliştirilmesine yönelik çalışmalar başlangıçtan sınavın yapılacağı haftaya kadar yoğun bir şekilde devam edecektir.

Eğitmen: Öğ. Gör. Najmeh NOURİ

İletişim ve Kayıt:

Telefon: 0 232 260 10 01 – Dahili 117-458-215

Web:

E-Posta:

sem@idu.edu.tr

İzmir Demokrasi Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Ziraat Bankası Fahrettin Altay/İzmir Şubesi (Şube Kodu: 1533)
1533-87769481-5001
TR59 0001 0015 3387 7694 8150 01

Katılım ücretlerinin belirtilen hesaba yatırarak, dekontların eğitim tarihinden önceki son iş gününe kadar sem@idu.edu.tradresine gönderilmesi gerekmektedir.

Önemli Uyarı: %80 katılım şartını sağlayan katılımcılara Sertifika verilecektir.