Doç.Dr. Betül Taşpınar’ın “Kardiyopulmoner Fizyoterapinin Temelleri” isimli kitabı üniversitemiz adı ile Hipokrat Yayınevinde basılmıştır.

Öğretim Üyemiz Doç.Dr. Betül TAŞPINAR’ın “Kardiyopulmoner Fizyoterapinin Temelleri” isimli kitabı Üniversitemiz adı ile Hipokrat yayınevinde basılmıştır.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 3. Sınıf Pulmoner Rehabilitasyon ve Kardiyak Rehabilitasyon derslerinde ders kitabı olarak kullanılabilecek bu kitap, İzmir Demokrasi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Betül TAŞPINAR tarafından Hipokrat Yayınevi ile basılmıştır. Ülkemizde kalp, solunum sistemi hastaları ve yoğun bakımdaki hastalara yapılacak uygulamaları içermektedir. Bu hasta gruplarına ve yoğun bakımda Fizyoterapiye dikkat çekmesi bakımından önemli bir kitaptır. Bu tedavilerin ülkemizde yaygınlaştırılması gerekmektedir.