İzmir Demokrasi Üniversitesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğiyle İşletme Topluluğu tarafından düzenlenen “Genç Marka Yöneticileri: Pazarlama ve Marka Yönetim Kampı” gerçekleştirildi. İki gün süren program, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Devrim Ünay ve Gençlik Spor Bakanlığı İl Müdürü Murat Eskici’nin açılış konuşmalarıyla başladı.
Kampın ilk eğitim oturumu Akademisyen ve Endüstri Mühendisi Doç. Dr. Enes Akpınar’ın “Yapay Zeka ve Finansal Okuryazarlık” başlıklı sunumuyla başladı. Daha sonra mentor gruplarına ayrılan katılımcılar mentorları eşliğinde kendi markalarını kurmak adına yola çıktı.
Kampın ikinci gününde katılımcılar uygulamalı çalıştay ile öğrendiklerini pekiştirme imkânı buldu.
Kamp, akademisyenlerce oluşturulan mentorluk gruplarının jüri sunumu ile devam etti. Son bölümde ise kazanan mentor grubu belirlendi ve başarı sertifikaları takdim edildi.








|
İzmir Demokrasi ÜniversitesiHedefimiz; öncelikle insani değerlerine sahip, ülkemize faydalı, yenilikçi, teknolojiyi yakından takip eden ve geliştiren vizyon sahibi öğrenciler yetiştirmektir. İzmir Demokrasi Üniversitesi; bilim, sağlık, sanat, ekonomi, kültür ve teknolojiye katkı sağlamayı; etik değerleri gözeterek yenilikçi ve disiplinler arası araştırmalar yapmayı; nitelikli, eleştirel düşünebilen, geleceğe yön veren bireyler yetiştirerek topluma hizmet etmeyi görev edinmiştir.
Copyright İzmir Demokrasi Üniversitesi - Bilgi İşlem Daire BaşkanlığıTüm hakları saklıdır.
|
