İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in de katılımıyla, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Topluluğu tarafından “Fizyogündem” konulu mesleki bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.
Dr. Öğr. Üyesi Yağmur Çam danışmanlığında düzenlenen etkinlikte, Türkiye Fizyoterapistler Derneği Başkanı Zafer Aksungur, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencileri ve fizyoterapistlere yönelik güncel gelişmeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
İzmir Demokrasi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reyhan İrkin’in de katıldığı seminerin sonunda, Rektör Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, Zafer Aksungur’a katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.






![]() |
İzmir Demokrasi ÜniversitesiHedefimiz; öncelikle insani değerlerine sahip, ülkemize faydalı, yenilikçi, teknolojiyi yakından takip eden ve geliştiren vizyon sahibi öğrenciler yetiştirmektir. İzmir Demokrasi Üniversitesi; bilim, sağlık, sanat, ekonomi, kültür ve teknolojiye katkı sağlamayı; etik değerleri gözeterek yenilikçi ve disiplinler arası araştırmalar yapmayı; nitelikli, eleştirel düşünebilen, geleceğe yön veren bireyler yetiştirerek topluma hizmet etmeyi görev edinmiştir.
Copyright İzmir Demokrasi Üniversitesi - Bilgi İşlem Daire BaşkanlığıTüm hakları saklıdır.
|