İzmir Demokrasi Üniversitesi Öğrencisine Kültür Bakanlığından Ödül

İzmir Demokrasi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi Osman Öner, Minyatür yarışmasında Kültür ve Turizm Bakanlığından 2.lik ödülü aldı. Başarılı öğrenciyi tebrik eden Rektör Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, her geçen gün çeşitli alanlarda başarı ve ödül haberleri artarak gelen İzmir Demokrasi Üniversitesi öğrencileriyle gurur duyduğunu söyledi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Osman Öner, 2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk büyük başarılarından birine imza attı.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen İstanbul Kültür Yolu Festivali kapsamında, Geleneksel Sanatlar Derneği tarafından gerçekleştirilen İstanbul Minyatür Festivali Genç Sanatçılar Minyatür Yarışması’nda Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Osman Öner’in ‘’Dilek Ağacı’’ isimli eseri seçici kurul tarafından 2. olarak seçilerek “HARMONİ: Genç Sanatçılar Minyatür Yarışması Sergisi’’nde sergilenmeye hak kazandı.

Eserler, 28 Eylül – 6 Ekim tarih aralığında saat 10.00- 22.00 arasında ücretsiz olarak Fatih Belediyesi Kadırga Sanat Galerilerinde sergilenecek.