İzmir Demokrasi Üniversitesi Projeleriyle TEKNOFEST’te

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir konuşma yaparak tüm TEKNOFEST paydaşları ve katılımcıları kutladığı programa Rektör Tunçsiper de katılarak, sahnede yer aldı.

İzmir Demokrasi Üniversitesi, bu yıl Adana’da düzenlenen TEKNOFEST 2024’e 16 projeyle katıldı. TEKNOFEST etkinliklerine katılmayı önemseyen ve proje geliştiren akademisyen ve öğrencilerine destek olan İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, 10.su düzenlenen TEKNOFEST 2024 Adana’ya da katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve diğer paydaşlarla sahnede TEKNOFEST pozu veren Rektör Bedriye Tunçsiper, sonrasında alanda incelemelerde bulundu. İzmir Demokrasi Üniversitesi standını ziyaret eden Tunçsiper burada, sergilenen projeler hakkında bilgi aldı.

Rektör Tunçsiper “Yine katılımı yoğun bir TEKNOFEST yaşadık. Gençlerin bu gibi etkinliklere ilgi göstermeleri, geleceğimizin sağlam ellerde olduğunun göstergesidir” dedi. İzmir Demokrasi Üniversitesi öğrenci ve akademisyenlerinin projelerindeki yaratıcılığın kendisini çok etkilediğini belirten Tunçsiper “Hedefimiz olan ilk 10’a girme yolunda önemli bir mesafe kat ettiğimizi görmüş olduk” diye konuştu.