Rektör Tunçsiper Toplanan 260’ıncı Üniversiteler Arası Kurul (ÜAK) Toplantısına Katıldı

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar başkanlığında toplanan 260.ncı Üniversiteler Arası Kurul (ÜAK) toplantısına İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçisper de katılım sağladı.

Kurul’da yeni eğitim öğretim yılında hayata geçirilmek üzere hazırlanan projeler değerlendirildi. Eğitim öğretim faaliyetlerinin sağlıklı şekilde gerçekleşmesi ve olası aksaklıklara karşı tüm tedbirlerin alınmasının üzerinde duruldu.

Rektör Tunçsiper, Türk Yükseköğretiminin halihazırdaki durumunu ve geleceğe ilişkin beklentilerin ele alındığı toplantı için başta Sayın Başkanımız Prof. Erol Özvar’a ve tüm kurul üyelerimize teşekkür ederim dedi.