İzmir Demokrasi Üniversitesinde TÜBİTAK BİDEB –2237 A “BM 2030 Yılı Hedeflerine Ulaşmada Kurumsal ve Bireysel Sürdürülebilirlik ve Rapor Hazırlama Teknikleri Eğitimi” Düzenlendi

TÜBİTAK BİDEB – 2237 A Programı tarafından desteklenen ve 16-20 Eylül 2024 tarihleri arasında İzmir Demokrasi Üniversitesinde gerçekleştirilen “BM 2030 Yılı Hedeflerine Ulaşmada Kurumsal ve Bireysel Sürdürülebilirlik ve Rapor Hazırlama Teknikleri Eğitimi” İzmir’de faaliyet gösteren Üniversitelerin Fen ve Sosyal Bilimler Enstitüleri’nde öğrenim gören 30 lisansüstü öğrencinin katılımı ile tamamlandı.

Eğitim sürdürülebilirlik kavramlarının anlaşılması ve kurumsal sürdürülebilirlik stratejilerinin geliştirilmesi, ölçülmesi ve raporlanması konularında teorik ve uygulamalı derslere yer verildikten sonra katılımcılara sertifikaları İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper tarafından sertifika verildi.