2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu İlk Toplantısı Gerçekleştirildi

İzmir Demokrasi Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı ilk toplantısını Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda, mevcut projeler ve faaliyetler gözden geçirilmiş, elde edilen sonuçlar değerlendirilmiş ve gelecek döneme yönelik projelerin planlaması yapılmıştır. Komisyon, bağımlılıkla mücadele alanındaki çalışmaları geliştirmek ve topluma fayda sağlayacak projeler üretmek amacıyla yeni adımlar atmayı hedeflemektedir.

Üniversitemiz, bağımlılıkla mücadele çalışmalarına katkı sunmaya ve bu alandaki sorumluluklarını yerine getirmeye kararlılıkla devam edecektir.