Üniversitemizde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci Yıl Dönümü Kutlama Programı Düzenlendi

Üniversitemizde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yıl dönümü kutlama programı kapsamında bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in yanı sıra idari ve akademik personelimiz katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in açılış konuşması ile devam etti. Rektörümüz, konuşmasında 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yıl dönümünün öneminden bahsetti.

Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in konuşmasının ardından, İzmir Demokrasi Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Gaye Yavuzcan, “Malazgirt’ten Dumlupınar’a: Türk Yurdu Anadolu” adlı konferans verdi. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yıl dönümü kutlama programı, günün anlamına binaen hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.