Rektör Tunçsiper Adli Yıl Açılışı Törenine Katıldı

İzmir Adliyesi’nde 2024-2025 Adli Yılı Açılış Törenii düzenlendi. Törene İzmir Valisi Süleyman Elban, İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Fahri Mutlu Tosun, İzmir Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Gökberk Sunal, İzmir Barosu Başkanı Sefa Yılmaz, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper ve il protokolü katıldı.

Adli Yıl Açılış töreninde İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Fahri Mutlu Tosun, günün anlam ve önemine ilişkin bir açılış konuşması yaptı.

Törenin ardından İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, yeni adli yılın hayırlı olması temennisinde bulundu. Tunçsiper, “Yeni adli yılın, adaletin tesisi ve hukuk sistemimizin güçlenmesi adına verimli ve başarılı geçmesini diliyorum,” ifadelerini kullandı.