Diş Hekimliği Fakültemiz 2. Mezunlarını VerdiDiş Hekimliği Fakültemiz 2. Mezunlarını Verdi

Tarihi Havagazı Fabrikasında düzenlenen mezuniyet törenine; öğrencilerin ve ailelerinin bu mutlu gününe eşlik etmek üzere, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, Üniversitemizin Senato Üyeleri, Diş Hekimliği Fakültesi’nin akademik ve idari personeli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Mezuniyet Töreni, fakültede dereceye giren öğrencilere plaket verilmesi, fakülte birincisinin konuşması, öğrencilere başarı belgeleri verilmesi, Doç. Dr. Duygu Kürklü Arpaçay tarafından Diş Hekimliği Son Dersinin ve Hipokrat Yeminin okunması ve öğrencilerin kep atması ile son buldu.