İzmir Demokrasi Üniversitesinde Özge Ceren Deniz İçin Anma Töreni Düzenlendi

Elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesi 5. sınıf öğrencisi Özge Ceren Deniz için anma töreni düzenlendi.

İzmir Demokrasi Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Fuaye Alanı’nda gerçekleşen anma törenine Özge Ceren Deniz’in arkadaşları ve öğretmenleri katıldı. Törende, yine aynı olayda hayatını kaybeden İnanç Öktemay da anıldı.

Törende konuşan İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Bedriye Tunçsiper, “Elim bir kazada, 2 yıl sonra genç bir hekim olarak milletine hizmet etmeye hazırlanan öğrencimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü sadece bir rektör olarak değil aynı zamanda bir anne sıfatıyla da hissediyorum. Acılı anne babasına, kardeşlerine ve tüm sevdiklerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun” dedi.

Aynı olayda hayatını kaybeden İnanç Öktemay’ı da anan Tunçsiper, “Özge Ceren’e yardım etmek isteyen, yardımsever bir vatandaşımız, müzisyen, esnaf kardeşimiz İnanç Öktemay’ı da kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ne güzel bir insanlık örneği. Kendisine de Allah’tan rahmet dilerken kederli ailesi ve sevdiklerine başsağlığı ve sabır diliyorum” ifadelerine yer verdi. Törende, Özge Ceren Deniz’in hocaları da duygu ve düşüncelerini ifade etti.

Konuşmaların ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve lokma hayrı yapıldı, dualar okundu.