15 Temmuz Destanı’nın yedinci yılında İzmir Demokrasi Üniversitesi olarak 15 Temmuz Pazartesi günü düzenleyeceğimiz etkinlikler ile halkımızın kutlu zaferini ve demokrasiye sahip çıkışını vurgulayarak aziz şehitlerimizi anacağız.
“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” kapsamında Üniversitemizce düzenlenecek olan etkinliklerimizde sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.
Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper
Rektör
İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA ETKİNLİKLERİ PROGRAMI
1-Gündoğdu Meydanından Cumhuriyet Meydanına kadar 15 Temmuz Şahitlerini Anma ve Demokrasi Yürüyüşü
2- Şehitlik Ziyareti
3- Prof. Dr. Fuat Sezgin Fuaye Alanında Video Gösterimi, Konferans ve Fotoğraf Sergisi Açılışı
4- İzmir Demokrasi Üniversitesi Önü Şehitlerimizin Aziz Ruhu İçin Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Lokma Hayratı
5- Şehitlerimizin Anısına Fidan Dikme Etkinliği


![]() |
İzmir Demokrasi ÜniversitesiHedefimiz; öncelikle insani değerlerine sahip, ülkemize faydalı, yenilikçi, teknolojiyi yakından takip eden ve geliştiren vizyon sahibi öğrenciler yetiştirmektir. İzmir Demokrasi Üniversitesi; bilim, sağlık, sanat, ekonomi, kültür ve teknolojiye katkı sağlamayı; etik değerleri gözeterek yenilikçi ve disiplinler arası araştırmalar yapmayı; nitelikli, eleştirel düşünebilen, geleceğe yön veren bireyler yetiştirerek topluma hizmet etmeyi görev edinmiştir.
Copyright İzmir Demokrasi Üniversitesi - Bilgi İşlem Daire BaşkanlığıTüm hakları saklıdır.
|