Rektör Tunçsiper Canlı Yayında İzmir Demokrasi Üniversitesi’ni Anlattı

İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, TR35 Kanalı’nda yayımlanan “Beyaz Masa” programının canlı yayın konuğu oldu.

Canan Beyazkaya’nın sunduğu programda üniversitenin akademik personel istihdam kriterleri ile akademik programların planlanmasından bahseden Prof. Dr. Tunçsiper, İzmir Demokrasi Üniversitesi’nin Uzundere’de süren kampüs çalışmalarına ilişkin de açıklamalarda bulundu. Rektör Tunçsiper, aday öğrencilerin ve ailelerinin İzmir Demokrasi Üniversitesi’ne dair merak ettikleri konularda bilgi verirken, Üniversitenin her geçen gün yükselen grafiğine vurgu yaptı. Rektör Tunçsiper, güçlü akademik kadrosuyla İzmir’in en genç ve dinamik üniversitelerinden biri olan İzmir Demokrasi Üniversitesi’nin hedefinin uluslararası alanda da yükselmek olduğunu kaydetti.