Sağlık Bakanlığı Saha Baş Koordinatörü Dr. Osman Açıkgöz ve Saha Koordinatörü Doç. Dr. Umut Ocak’tan Rektörümüze Nezaket Ziyareti

Sağlık Bakanlığı Saha Baş Koordinatörü Dr. Osman Açıkgöz ve Sağlık Bakanlığı Saha Koordinatörü İzmir Misyon Başkanı Doç. Dr. Umut Ocak, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’i makamında ziyaret etti.

İzmir Demokrasi Üniversitesi afiliye hastanesi Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yekta Öncel’in de yer aldığı ziyarette, hastanedeki işleyiş süreçleriyle ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasında ileriye dönük yürütülebilecek iyileştirme çalışmaları ve olası uygulamaların ele alındığı verimli bir görüşme gerçekleştirildi.