İzmir Demokrasi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Konferans Salonu’nda gerçekleşen törende konuşan Rektör Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, tüm mezun olan öğrencilere yeni hayatlarında başarılar dilerken, İzmir Demokrasi Üniversitesindeki öğrenim hayatları boyunca aldıkları nitelikli eğitimin bilincinde olmalarına gerektiğine vurgu yaptı. Öğrencilerin, İzmir Demokrasi Üniversitesi mezunları olarak, bundan sonraki çalışma hayatlarına bir adım önde başlamanın avantajını yaşayacaklarını belirten Tunçsiper, törene katılan aileleri de gösterdikleri fedakârlık nedeniyle kutladı.

Tören, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Aslı Güneş Gölbey ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Özlem Çınar Özdemir ile bölüm birincilerinin konuşmasının ardından öğrencilere başarı belgelerinin verilmesiyle devam etti. Törenin sonunda mezunlar, Rektör Tunçsiper ve bölüm akademisyenleriyle kep attı.