İzmir Demokrasi Üniversitesinde “Sigortacılık Sektöründe Güncel Gelişmeler” Konulu Panel Düzenlendi

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü tarafından “Sigortacılık Sektöründe Güncel Gelişmeler” konulu panel düzenlendi. Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Esra Aydın ve Atlas Mutuel Sigorta İnsan Kaynakları Müdürü Nevin Çine moderatörlüğünde gerçekleşen panelde, Atlas Mutuel Sigorta’nın Teknik Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kocaman, Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Murat Ağaçhan ve Hasar Direktörü Fatih Özen sigortacılık sektöründe işgücü arz ve talep yönelimleri, yapay zeka, dijitalleşme ve afet sonrası sigorta talep yönetimi gibi güncel konularda bilgi birikimlerini ve deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştılar.