Üniversitemizde “İzmir’de Deprem Gerçeği ve Afete Hazırlık Paneli”nin İkincisi Düzenlendi

İzmir Demokrasi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü tarafından “İzmir’de Deprem Gerçeği ve Afete Hazırlık” başlıklı panelin ikincisi düzenlendi. Panelin moderatörlüğünü Mühendislik Fakültesi Dekan V. ve İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat Emre Kartal yaparken, Dokuz Eylül Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Geoteknik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yeliz YÜKSELEN AKSOY, Ege Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Yapı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayhan NUHOĞLU, Dokuz Eylül Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Yapı Dalı Öğretim Üyesi Dr. Özgür BOZDAĞ ve İzmir Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Altyapı Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Şube Müdürü Duran SARGUT panele sunumlarıyla katkı sağlamışlardır. Birçok akademisyen, uzman ve öğrencinin katılım sağladığı panelde sunumların ardından gelen sorular yanıtladı. Oldukça verimli geçen panel 2025 yılında yeniden düzenlenme hedefiyle son buldu.