İzmir Demokrasi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 3. Geleneksel Gonyometre Töreni Düzenlendi

İzmir Demokrasi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 3. Geleneksel Gonyometre Töreni Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in, katılımıyla 24.05.2024 tarihinde İzmir Demokrasi Üniversitesi Konferans Salonu’nda gerçekleşti. 3.ve 4.sınıf öğrencilerinin yoğun katılım gösterdiği etkinlikte, öğrencilerin hazırladığı slayt ve dans gösterileri sunuldu. Törende 3. sınıf öğrencilerimiz gonyometreyi Rektör Prof. Dr. Bedriye TUNÇSİPER eşliğinde 4. sınıf öğrencilerimizden teslim aldı. Öğrencilerin eğlenceleriyle tören sona erdi. Mezun olacak son sınıf öğrencilerimiz, yolunuz açık, başarılarınız daim olsun.