Rektör Tunçsiper’den İzmir Huzurevi’ne ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in önderliğinde İzmir Demokrasi Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi ve Merkez Müdürü Prof. Dr. Hande Şahin’in katkılarıyla 22.05.2024 tarihinde İzmir huzurevine ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyarette üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hümeyra Özge Yılancı ve Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri huzurevinde konaklayan büyüklerimize diş muayenesi gerçekleştirildi.

Ayrıca Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Dr. Öğr. Üyesi Gözde Yetmen huzurevi sakinleriyle kumaş baskı çalışması atölyesi yaptı.

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper başta olmak üzere üniversitemize kapılarını açan İzmir Huzurevi Müdürlüğü’ne, Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Prof. Dr. Hande Şahin’e, katkı sağlayan öğretim üyelerimiz Doç. Dr. Hümeyra Özge Yılancı ve Dr. Öğr. Üyesi Gözde Yetmen’e ve Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunar, kamu kuruluşları ve üniversitemiz arasında iş birliğiyle sürdürülen etkinliklerin devamlılığını temenni ederiz.