Rektör Tunçsiper’den Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş’a Nezaket Ziyareti

İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Yükseköğretim kurumlarının iş birliği çalışmalarının değerlendirildiği ziyarette ASÜ Rektörü Alpay Arıbaş, imkânların ortak bir potada değerlendirilmesinin toplumsal fayda merkezli işler üretmenin temel anahtarlarından birisi olduğunu belirtti ve bu kapsamda İzmir Demokrasi Üniversitesi ile de bilimsel, kültürel ve sosyal alanlarda iş birliği içinde çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.

Rektör Tunçsiper’de Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş’ın nazik nazik ev sahipliği için teşekkürlerini dile getirerek, İzmir Demokrasi Üniversitesi ve Aksaray Üniversitesi arasında ilerleyen dönem her türlü iş birliğine hazır olduğunu dile getirdi.