İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper Milliyet Gazetesi Tarafından Düzenlenen “Mesleki Eğitim Zirvesi” ne Katıldı

İzmir Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ve deneyimli eğitim yazarı Abbas güçlü tarafından modere edilen zirvede Rektör Tunçsiper’in yanı sıra Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslı Güneş Gölbey ve öğrenciler de yer aldı.

Mesleki eğitimin mevcut sorunları ve geleceğine yönelik vizyon başlıklarının tartışıldığı ve katılımcıları arasında Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir’in de bulunduğu zirvede Rektör Tunçsiper, mesleki eğitim konusunda önerilerini dile getirdi.

İDÜ

İzmir Demokrasi Üniversitesi

Hedefimiz; öncelikle insani değerlerine sahip, ülkemize faydalı, yenilikçi, teknolojiyi yakından takip eden ve geliştiren vizyon sahibi öğrenciler yetiştirmektir. İzmir Demokrasi Üniversitesi; bilim, sağlık, sanat, ekonomi, kültür ve teknolojiye katkı sağlamayı; etik değerleri gözeterek yenilikçi ve disiplinler arası araştırmalar yapmayı; nitelikli, eleştirel düşünebilen, geleceğe yön veren bireyler yetiştirerek topluma hizmet etmeyi görev edinmiştir.

Copyright İzmir Demokrasi Üniversitesi - Bilgi İşlem Daire BaşkanlığıTüm hakları saklıdır.
+90 232 299 0000 (pbx)
+90 232 260 1004