Depremzede Çocuklar İçin Anlamlı Sergi

İzmir Demokrasi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından, depremzede çocuklara hediye edilmek üzere atık malzemelerden geri dönüştürülerek yapılan çalgılar sergilendi.

Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü 2. Sınıf öğrencileri tarafından tasarlanan oyuncak çalgılar, Prof. Dr. Fuat Sezgin Fuaye Alanı’nda sergilendi. Akademik, idari personel ve öğrenciler tarafından ilgiyle karşılanan sergiyi gezen Rektör Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, emeği geçen herkesi kutladığını belirterek, üretilen oyuncak çalgıları inceledi.

Serginin koordinatörlüğünü yapan Doç. Dr. Serenat İstanbullu ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuray Gümüştekin de öğrenciler tarafından yeniden hayat verilerek birer müzik aletine dönüştürülen malzemelerden oluşan Oyuncak Çalgı Tasarımı Sergisi’nin açılışında bulundu.