Üniversitemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri

İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında minik konukları ile makamında bir araya geldi. Samimi ve eğlenceli bir ortamda gerçekleşen makam ziyaretinde Rektör Tunçsiper, minik konuk Muhammed Kaan Karakuş’a makamını devrederek tüm çocukların bayramını kutladı.

Rektörlük makam odasında gerçekleşen temsili devir teslim töreninin ardından etkinlikler, Çocuk Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Prof. Dr. Fuat Sezgin Fuaye Alanında düzenlenen oyun, dans, yüz boyama ve mozaik faaliyetleriyle devam etti. Kutlamaya, Rektör Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in yanı sıra idari ve akademik personel, çocuklar ve aileleri katıldı.

Programda konuşan Rektör Tunçsiper “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 104. yılını sevgili çocuklarımız ve aileleriyle birlikte coşku ile kutluyoruz. Çocuk Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Merkezimizin yaptığı çalışmaların gururunu yaşamaktayız. Çocuklarımıza bu güzel günü armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı minnet ve özlem ile anıyorum” dedi.