Liselerden Üniversitemize Tanıtım Ziyaretleri Devam Ediyor

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Konak Nevvar Salih İşgören Çok Programlı Anadolu Lisesi Üniversitemize ziyarette bulundular.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper öğrenci konuklarımıza yönelik yaptığı konuşmada üniversitemiz hakkında bilgi verdi. İzmir Demokrasi Üniversitesi’nin kurulduğu günden bugüne dek hızla büyüdüğünü ve 12000 öğrenciye eğitim verdiğini, Üniversitemizin güçlü akademik kadrosuyla dikkat çeken bir üniversite olduğunu dile getirdi ve lise son sınıf öğrencilerini İzmir Demokrasi Üniversitesi ailesinin üyesi olmaya davet etti. Üniversitemiz Prof. Dr. Fuat Sezgin Fuaye Alanında 10 fakülte ve 3 yüksek okulumuzun dekanı, 3 meslek yüksekokul müdürü tarafından öğrencilere bölümler tanıtıldı ve ziyaretçi öğrencilerin soruları yanıtlandı.

Tanıtım ziyareti Üniversite tanıtım gezisi ile son buldu.