İzmir Demokrasi Üniversitesinde eTwinning Tanıtım Toplantısı Düzenlendi

İzmir Demokrasi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitim Bölümü tarafından konferans salonunda eTwinning tanıtım toplantısı düzenlendi.

Tanıtım toplantısına İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in yanı sıra İzmir İl Milli Eğitim Şube Müdürü Doç. Dr. Özden Ölmez Ceylan, İzmir İl eTwinning Koordinatörü Rabia Özler Özseçer, İngilizce Öğretmenleri Necip Akça, Ceren Tezel Keleş, akademisyenler ve öğrenciler katılım sağladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tanıtım toplantısı protokol konuşmaları ile devam etti. Tanıtım toplantısı İngilizce Öğretmenleri Necip Akça, Ceren Tezel Keleş’in öğrencilere keyifli ve yaratıcı sunumlarının ardından katılımcılar, sertifikalarını Rektör Tunçisper’in elinden aldı.