İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” Kutlama Mesajı

İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Rektör Tunçsiper mesajında şu ifadelere yer verdi:

“23 Nisan 1920 tarihi, milletimiz için tarihi değer taşıyan bir dönüm noktasıdır. Bugün, Milletimizin egemenliğini kazandığını ve vatanına sahip çıktığı gündür. Ulusal Egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Kuruluş gününü Mustafa Kemal Atatürk bir bayram olarak kabul ederek, çocuklara gösterdiği değeri ve önemini bir kez daha gösterdi. Bu dileklerle ulusumuzun, aynı zamanda çocuklarımızın bayramı kutlu olsun” dedi.