Vakıf Üyelerinden Demokrasi Üniversitesine Ziyaret

Vakfedenleri arasında Rektör Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in de bulunduğu İzmir Demokrasi Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri’nin gerçekleştirdiği ziyarette Üniversitenin Uzundere Kampüsü de gezildi.

İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Tunçsiper’in ev sahipliğinde Rektörlük Kampüsünde başlayan ziyaret, Uzundere Kampüsündeki derslikler ve diğer tesislerin incelenmesiyle devam etti. Ara sınav döneminde olan öğrencilerle de bir araya gelen heyet, sınav başarısı diledikleri öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Uzundere Kampüsünde tamamlanan ve yürütülmekte olan çalışmalarla ilgili Vakıf üyelerine bilgi veren Rektör Tunçsiper, Kampüsün gelişimi için özveri ve gayret içerisinde olduklarını belirtti. Ziyaret gezisinin sonunda üyeler tanık olduğu gelişmelerden çok etkilendiklerini ifade ettiler. Rektör Tunçsiper’i ve çoğunluğu kadın yöneticilerden oluşan çalışma ekibini tebrik ettiklerini sözlerine eklediler.

Ziyarete; Vakıf Üyeleri Zeki Karakuzulu, Ali Haydar Erdem, Dursun Ali Özkan, Alaaddin Kurt, İbrahim Ahmet Atay ve Hasan Yerakar ile İzmir Demokrasi Üniversitesinden akademik ve idari personel katıldı.