İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’den Ramazan Bayramı Mesajı

İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Rektör Tunçsiper mesajında, “Bir Ramazan Bayramı’nı daha, hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının güçlendirildiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle sevgi, kardeşlik ve muhabbetle tekrar eriştiğimiz Ramazan Bayramı’nın başta İslam Âlemi olmak üzere tüm insanlık için hayırlara vesile olması diler; akademisyenler, idari personel ve öğrencilerimizin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.