İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper “Bizim Başarı Öykümüz” Konulu  Çevrimiçi Etkinliğe Katıldı

İzmir Demokrasi Üniversitesi Otizm Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla düzenlediği “Bizim Başarı Öykümüz” başlıklı etkinlik Sayın İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in kapsamlı açılış konuşması ile başladı. Merkez Müdürü Doç. Dr. Pınar Uran Kurtgöz’ün moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşide çok sayıda katılımcı on altı yıllık gerçek bir başarı öyküsünü bir anne ve bir diş hekimi olan Yeşim Özlem Akgül ve oğlu Yiğit Toprak Akgül’den bizzat dinleme şansına erişti. Karşılıklı etkileşimle yaklaşık 2 saat süren duygusal, dokunaklı ve önemli farkındalıklar yaratan söyleşi sonunda Akgül Ailesi’ne ve kendilerini bu süreçte destekleyen tüm paydaşlara teşekkür edilerek etkinliğimiz sonlandı.