İzmir Demokrasi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper Manisa Celal Bayar Üniversitesinde Tasavvuf Müziği Konserine Katıldı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü tarafından Ramazan ayı vesilesi ile Türk Tasavvuf Müziği Konseri ‘Hû’ gerçekleştirildi.

Süleyman Demirel Kültür Merkezinde düzenlenen konsere Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in yanı sıra kamu kurum amirleri ve davetliler katılım sağladı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Sibel Karaman sanat yönetmenliği ve şefliğinde icra edilen konserde, birbirinden değerli tasavvuf eserleri başarıyla seslendirildi. Mübarek Ramazan ayında dinleyicilere manevi duygular uyandıran güzel bir akşam yaşadı.

Program, teşekkür belgelerin verilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.