Üniversitemiz Akademik Teşvik Ödül Töreni

Üniversitemizde Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği doğrultusunda yapılan değerlendirmeler sonucunda 2023 yılı için İzmir Demokrasi Üniversitesi bünyesinde akademik faaliyetleriyle akademik teşvik almaya hak kazanan akademisyenlerimize Teşekkür Belgesi Takdim Töreni düzenlendi.

Tören, Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in teşvik alan akademisyenleri tebrik ederek, akademik personelimizin yaklaşık %50’sinin akademik teşvik alma başarısına ulaştığını, sonraki yıllarda da bu başarılarının devamını dilediği konuşması ile başladı. Konuşmayı takiben, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper akademik teşvik almaya hak kazanan akademisyenlerimize teşekkür belgelerini takdim etti. Tören, toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.