Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi İzmir Mandolin Orkestrası Üniversitemizde Konser Düzenledi

İzmir Demokrasi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 2024 Yılı Sanat Etkinlikleri kapsamında, 25 Mart 2024 tarihinde üniversitemiz konferans salonunda Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi İzmir Mandolin Orkestrası bir konser gerçekleştirdi. Şef Prof. Dr. Mümtaz Hakan Sakar ve Konzertmeister Yrd. Doç. Zübeyde Kırlı ve 30 katılımcıdan oluşan orkestra Yine Bir Gülnihal, Hatırla Sevgilim, Deniz’de Akşam, Canestro Di Fiori, Tramonto, Gondola Venezia ve Pot-Pourri eserlerini seslendirdi. Konser sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in konuşmalarından sonra belge ve çiçek takdimi yapıldı.