Rektörümüz Ege Derin Teknoloji Fabrikası Kuluçka Merkezi Açılış Törenine Katıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Avrupa Birliği (AB) programları EGE D-TECH Projesi kapsamında verdiği destekle Ege Teknopark bünyesinde kurulan, alanında Türkiye’de ilk ve tek olan “Ege Derin Teknoloji Fabrikası”nın açılışı gerçekleştirildi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın katılımı ile gerçekleştirilen Ege Derin Teknoloji Fabrikası açılış törenine İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Bedriye Tunçsiper’in yanı sıra il protokolü, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.