14 Mart Tıp Bayramı İzmir Demokrasi Üniversitesi’nin Afiliye Olduğu Buca Seyfi Demirsoy Hastanesinde ve Merkez Yerleşke Konferans Salonunda Düzenlenen Tıp Fakültesi Beyaz Önlük Giyme Töreni ile Coşkuyla Kutlandı

İzmir Demokrasi Üniversitesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları, Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in katılımıyla coşkuyla gerçekleşti. Kutlamalar, sabah saatlerinde üniversitenin afiliye olduğu hastane olan Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi’nde gerçekleşen etkinlikle başladı.

Etkinliğe Buca Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Berna Dirim Mete, Başhekim Prof. Dr. M. Yekta Öncel ve hastane yönetimi katıldı.

Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. M. Yekta Öncel’in kutlama mesajı ile başlayan etkinlikten sonra, mesleklerinde 30 yılını dolduran hekimlerimize protokol üyeleri ve hastane yönetimi tarafından yaptıkları hizmetlerden teşekkür plaketi verildi. Ayrıca son bir yılda akademik olarak yükselmesi gerçekleşen Profesör ve Doçent hekimlere, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper ve protokol üyeleri tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Kutlamalar, öğleden sonra İzmir Demokrasi Üniversitesi Konferans salonunda gerçekleşen Tıp Fakültesi Beyaz Önlük Giyme Töreni ile devam etti.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla başta üniversitemiz mensubu doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız olmak üzere, tüm tıp çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını ve bu özel günde beyaz önlük giyerek mesleğe ilk adımlarını atan öğrencileri kutladı.

Öğrenci ve velilerinin katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleşen Beyaz Önlük Giyme Töreni, fakülte öğrencilerine önlük giydirilmesi ve İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyaz Önlük andının okunması ile son buldu.