Rektörümüz Valilikte Düzenlenen 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi Etkinliklerine Katıldı

İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Bedriye Tumçsiper İzmir Valiliği tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma programına katıldı.

Valilikteki programın ardından ise Üniversitemizde 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferinin 109.Yıl Dönümü Anma Programı Düzenlendi.

“18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin” 109. Yıldönümü münasebetiyle İzmir Demokrasi Üniversitesi tarafından Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in himayelerinde bir anma programı düzenlendi.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in açılış konuşmaları ile başlayan etkinlik; “Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Dinletisi” ile devam etti.

Ardından Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Beral ALACI “Çanakkale Savaşına Dair” konulu bir konferans verdi.

Anma programı fotoğraf çekimi ile son buldu.