Üniversitemiz Yemekhanelerinde Rezervasyonsuz Yemek Hizmeti

 

İsrafın önlenmesi ve tüketimi gerçekleşecek öğün kadar üretim ve satın alma yapılmasının sağlanması amacıyla 11 Mart 2024 tarihinden itibaren Üniversitemiz yemekhanelerinde saat 13.30’dan sonra yemek rezervasyonu bulunmayan personel ve öğrencilerimiz kalan yemek miktarına göre turnikelerden geçiş yaparak yemek yiyebileceklerdir.

Rezervasyonsuz geçiş hakkının kullanılabilmesi için yemekhane otomasyon sisteminde yeterli bakiyenin (en az bir öğünlük rezervasyonsuz yemek ücretinin) bulunması gerekmektedir.

Rezervasyonu bulunmayan öğrencilerimizden 13.30’dan sonra yemek yemesi durumunda yemek ücreti olarak YKS’de (Yemekhane Kontrol Sisteminde) bulunan bakiyelerinden 25 TL düşüm yapılacaktır.

Yemek rezervasyonu bulunan kişilerin 13.30’a kadar yemeklerini yemelerini, aksi halde 13.30’dan sonra yemek kalmaması durumuyla karşılaşabilecekleri hususunu önemle hatırlatırız.

Yemek rezervasyonu bulunan ancak herhangi bir nedenle o gün yemek yiyemeyecek olan öğrenciler yemek haklarını bir başka öğrencimize devredebileceklerdir. Bunun için YKS sisteminden yemek aktarımı yapılabilecektir. 

Yemek aktarımı uygulaması personellerimiz için geçerli değildir.