Üniversitemizde Geleceğin Savunma Teknolojileri Sempozyumu Düzenlendi

İzmir Demokrasi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından organize edilen Geleceğin Savunma Teknolojileri Sempozyumu 1 Mart 2024 tarihinde Konferans Salonu’nda düzenlendi.

Moderatörlüğünü Uluslararası Yatırım ve Yönetim Danışmanı İrfan Konur’un yaptığı sempozyuma Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in yanı sıra TUSAŞ Genel Müdür Yardımcısı Dr. Özkan Altay, HAVELSAN Genel Müdür Yardımcısı Semih Demirtoka, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Emre Kartal, akademisyenler ve öğrenciler katılım sağladı.

Sempozyumda, HAVELSAN Genel Müdür Yardımcısı Semih Demirtoka ve TUSAŞ Genel Müdür Yardımcısı Dr. Özkan Altay, iki ayrı firmanın teknoloji geliştirme çalışmalarını ve geleceğe yönelik hedeflerini anlattı ve sempozyum günün anlamına binaen hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.