Hukuk Fakültesi Öğretim Üyemiz Doç.Dr. Mustafa Yasan Uluslararası İki Ayrı Bilimsel Organizasyonda Online Bildiri Sundu

Üniversitemiz Hukuk Fakültesi Ticaret Hukuku Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Doç. Dr. Mustafa Yasan, Uzbekistan Tashkent State University of Law ve Özbekistan Adalet Bakanlığı tarafından 27 ve 28 Şubat 20024 tarihlerinde organize edilen uluslararası nitelikli iki ayrı bilimsel organizasyonda online olarak sunduğu tebliğler ile Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye TUNÇSİPER’in destek ve teşvikleri sayesinde Üniversitemizi temsil etti.


27.02.2024 tarihinde Uzbekistan Tashkent State University of Law Department of Business Law tarafından düzenlenen, Almanya, Birleşik Krallık, Japonya, Ukrayna, Özbekistan ve Moğolistan’dan da katılımcıların yer aldığı “International Scientific-Practical Conference on the Subject of New Competition Law of Uzbekistan: Implications from International Scholarship” ana temalı konferansta Doç. Dr. Mustafa Yasan “Regulation of the Concept of Competition in Turkish Law” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

Doç. Dr. Mustafa Yasan 28.02.2024 tarihinde ise Tashkent State University of Law ve Özbekistan Adalet Bakanlığı tarafından geleneksel olarak düzenlenen, Birleşik Krallık, Polonya, Japonya, Çin Halk Cumhuriyeti, Özbekistan ve Hindistan’dan da katılımcıların yer aldığı “Legal Research Week” organizasyonu kapsamında “Interdisciplinary Research in Law: Needs, Challenges and Strategies” ana temalı Legal Forum Panelinde “As an Example for Interdisciplinary Legal Study in Türkiye: Postgraduate Programmes on Economic Law” başlıklı sunumu ile ülkemizi ve üniversitemizi temsil etti.