İzmir Demokrasi Üniversitesinde Şehitlerimiz Hatırasına Lokma Hayrı Gerçekleştirildi

İzmir Demokrasi Üniversitesi Üçkuyular Yerleşkesinde Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırılar ve ardından çıkan çatışmalarda şehit düşen askerlerimiz için lokma döküldü.
Lokma hayrı sırasında Rektörümüz Tunçsiper; ‘’Ülkemizin bütünlüğü ve bayrağımız için canını kahramanca feda eden evlatlarımızı hiçbir zaman unutmayacağız. Millet olarak teröre karşı dimdik ayaktayız, terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Pençe-Kilit operasyon bölgesinden gelen şehit haberleri yüreğimizi dağlıyor. Artık bu acılar yaşanmasın, hiçbir eve ateş düşmesin istiyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.” dedi.
Lokma hayrı şehitlerimiz için okunan dualar ve lokma dağıtımı ile son buldu.