Rektörümüz “Fostering the Urban Food System Transformation through :Innovative Living Labs Implementation-FUSILLI” Adlı Projenin 7. Dönem Toplantısı’na Katıldı

Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emel Karakaya Ayalp’in kurum koordinatörlüğünü yapmakta olduğu Horizon 2020 kapsamında 101000717 kodlu “Fostering the Urban Food System Transformation through :Innovative Living Labs Implementation-FUSILLI” adlı projenin 7. Dönem toplantısı Portekiz’in Castelo Branco kentinde 15-17 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper ile Proje araştırmacıları Doç. Dr. Pelin Sevim Öztürk, Dr. Öğr. Üyesi Feral Geçer Sargın tarafından katılım sağlanan toplantıda geçen dönemlerde biten ve devam eden iş paketleri hakkında sunumlar yapılırken, çeşitli atölye çalışmaları ve arazi gezileri ile Yaşayan Laboratuvar uygulamalarına katkı verildi. İzmir Demokrasi Üniversitesi’nin yürüttüğü ve gelecekte tamamlanacak olan iş paketlerinin ele alındığı sunumlar ile periyodik toplantı sonlandı.