Üniversitemiz Ev Sahipliğinde, Bakırçay Üniversitesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, ve Yüksek İhtisas Üniversitesi’nin Paydaşlığında, Sağlık Bilimleri Öğrenci Kongresi Düzenlendi

Üniversitemiz ev sahipliğinde, Bakırçay Üniversitesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, ve Yüksek İhtisas Üniversitesi’nin paydaşlığında düzenlenen Sağlık Bilimleri Öğrenci Kongresi’nin ikincisi farklı şehir ve üniversitelerden pek çok yüksek lisans, lisans ve doktora öğrencisinin katılımıyla 14-15 Aralık 2023 tarihleri arasında üniversitemizde gerçekleşti. Açılışta Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından, kurucu rektörümüz Prof. Dr. Bedriye TUNÇSİPER tarafından açılış konuşması gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye TUNÇSİPER davetli konuşmacılar ve kongre başkanlarına teşekkür belgelerini takdim etti. II. Sağlık Bilimleri Öğrenci Kongresi’ne kongre başkanları olarak üniversitemizi temsilen Sağlık Bilimleri Enstitü müdürümüz Prof. Dr. Fatma ÇELİK KAYAPINAR, Bakırçay Üniversitesi’ni temsilen Prof. Dr. Özge TÜZÜN ÖZMEN, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi’ni temsilen Prof. Dr. Hatice YILDIRIM SARI, Yüksek İhtisas Üniversitesi’ni temsilen Prof. Dr. Kadirhan SUNGUROĞLU yer aldı. Kongre bilimsel programında davetli konuşmacılar ile ana oturumlar; eş zamanlı olarak farklı üniversitelerden yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin katılımıyla sözlü bildiri oturumlarının tamamlanmasıyla sona erdi.