İzmir Demokrasi Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi Ev Sahipliğinde Düzenlenen IDUSPAD’23 Sempozyumu Gerçekleşti

15-17 Aralık 2023 tarihleri arasında İzmir Demokrasi Üniversitesi’nde, yüz yüze ve online oturumlarla hibrit olarak gerçekleşen IDUSPAD’23 Sempozyumu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Bedriye TUNÇSİPER katılımcılardan ve fakülte öğrencilerimizden oluşan kalabalık bir kitleye gerçekleştirdiği açılış konuşmasıyla başlamıştır. İzmir Demokrasi Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenen bu önemli etkinlikte Mimarlık, Şehir Bölge Planlama ve Peyzaj Mimarlığı meslek disiplinlerden gelen ulusal ve uluslararası bildiriler sunulmuştur. Sempozyumun açılış töreninde, açılış konuşmaların ardından, fakülte öğretim elemanları ve öğrencileri arasından proje yarışmalarında ve TÜBİTAK projelerinde elde ettikleri derece ve başarılardan dolayı çok sayıda ödül, Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye TUNÇSİPER tarafından kendilerine takdim edilmiştir. IDUSPAD’23, farklı perspektiflerden gelen araştırmacıların buluştuğu, bilgi alışverişinin yoğun olduğu verimli bir atmosfer sunarak İzmir Demokrasi Üniversitesi’nin akademik vizyonunu bir kez daha ortaya koymuştur. Sempozyumun başarılı geçmesi, katılımcıların zengin içerikli bildirileri ve teşvik edici ödüller, katılımcılar ve izleyiciler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanmıştır.