Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri Kapsamında Bocce Turnuvası Düzenlendi

Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye TUNÇSİPER’in öncülüğünde, Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında Üniversitemizin Sağlık Bilimleri Fakültesi Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümü tarafından düzenlenen Bocce Turnuvası’na 15 takım katıldı. 18.11.2023 Cumartesi günü saat 10:00’da Halkapınar Atatürk Spor Kompleksi içerisinde Bocce sahalarında düzenlenen turnuvada çiftler müsabakaları yapılmış olup, öğretim üyeleri ve öğrenciler karma takımlar halinde yarıştı. Turnuva eğitici, eğlenceli ve öğretici bir şekilde gerçekleşti. Yarışmaya Fakültemiz öğretim üyelerinden Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatma ÇELİK KAYAPINAR, asistanlarımız Arş. Gör. Gülseren YÜREKLİ, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünü temsilen Arş. Gör. Cemre GÖRÜNMEZOĞLU katılım sağlarken Arş. Gör. Hilal BAHÇECİOĞLU turnuva hakemi olarak görev yaptı. Dereceye giren katılımcıların madalyaları Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatma ÇELİK KAYAPINAR tarafından takdim edildi.

Turnuvada dereceye giren takımlar;

1.Rumeysa ŞERMET – Soner ACAR