Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümü Tarafından “CUMHURİYETİMİZİN 2. YÜZYILINDA SPORA YENİ BİR BAKIŞ:BOCCE” Temalı WEBINAR Etkinliği Gerçekleştirildi

Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümü tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, İslami Oyunlar Şampiyonu, Dünya 2.si, Türkiye rekorlarının sahibi bocce milli sporcusu Mehmet Can YAKIN konuk davetli olarak katılım sağladı. Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümü Başkanı Prof. Dr. Fatma ÇELİK KAYAPINAR’ın yürüttüğü etkinlikte eş zamanlı olarak online ve sınıf ortamında öğrencilerin etkinliğe katılımı sağlandı. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reyhan İRKİN’in açılış konuşması sonrası moderatör Arş. Gör. Hilal BAHÇECİOĞLU tarafından davetli milli sporcuya bocce ile ilgili sorular sorularak öğrencilere tanıtım yapılması sağlandı.