Üniversitemizde Cumhuriyetimizin 100. Yılında Geleneksel Türk Sanatları Ve Tasarımları Sergisi Düzenlendi

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü ikinci ve üçüncü sınıf öğrencilerinin çalışmalarının sergilendiği “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Geleneksel Türk Sanatları ve Tasarımları Sergisi Dr. Öğr. Üyesi Gözde Yetmen Atölyesi Öğrenci Çalışmaları” adlı karma sergi etkinliğinin açılışı Üniversitemiz Prof. Dr. Fuat Sezgin Fuaye Alanı’nda Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in Sergi Onursal Başkanlığında gerçekleştirildi.

24- 29 Kasım 2023 tarihleri arasında ziyaret edilebilecek sergimizde; Geleneksel Türk Sanatları öğretim üyesi Dr. Gözde Yetmen’in yönetiminde Tezhip, Minyatür, Temel Sanat Eğitimi, Baskı Tasarımı, Geleneksel Türk Sanatları ve Uygulamaları derslerinde öğrencilerimiz ile gerçekleştirilen sanat ve tasarım çalışmaları sanatseverlerin beğenisine sunulmaktadır.