Milliyet Gazetesi Rektörümüz ile Bir Röportaj Gerçekleştirdi

Aslı Öktener – İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Aslı Güneş Gölbey’le birlikte gazetemizi ziyaret etti, hayata geçirilen ve planlanan projelerini anlattı. 2017 yılında göreve başladığını ve 2 ay içinde 4 bölümü aktif hale getirerek öğrenci alımına başladıklarını belirten Prof. Tunçsiper, “Önce yerimiz yoktu. Dedim ki, ekim ayına kadar bir yer belirlenir. İzleyen yılda da 32 programı aktif hale getirdik. Şimdi 36 bölüm oldu. Sonrasında ise, 42 bölümle sınırladık. 10 fakülte, 3 yüksekokul, 3 enstitüde, yaklaşık 11 bin öğrencimiz, 620 kişilik idari ve akademik kadromuz mevcut. İki mezuniyet yaptık. En az kadroyla çok iş yaptığımızın altını çizmek isterim” dedi.

Röportajın devamı için tıklayınız.