İzmir Demokrasi Üniversitesi, 2023 Yılı İzmir Üniversiteleri Platformu III. Yürütme Kurulu Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı

2023 yılı İzmir Üniversiteleri Platformu III. Yürütme kurulu toplantısı, Üniversitemiz ev sahipliğinde 18 Temmuz 2023 tarihinde hibrit olarak gerçekleştirilmiştir. Toplantıya, “100. Yılda Afetlere Karşı Dayanıklılık” temasının üzerinde yapacağımız çalışmalarda ilimizdeki en etkin ve yetkili kuruluş olan AFAD İzmir İl Müdürü Sayın Kartal Muhcı ve AFAD İzmir İl Müdürlüğü Eğitim Birimi Müdürü Sayın Sinan Metin de katılım sağlayarak platform çalışmalarını hatırı sayılır katkılarda bulunmuşlardır. Toplantının ilk kısmında, tema özelinde AFAD İzmir İl Müdürü Sayın Kartal Muhcı’nın sunumunun ardından, ikinci kısımda Bilim Diplomasisi Operasyon Grubu, Engelsiz Üniversite Operasyon Grubu, Sosyal Sorumluluk Operasyon Grubu ve Açık ve Uzaktan Eğitim Operasyon Grubundan gelen öneriler değerlendirilmiştir.

İzmir Üniversiteleri Platformu olarak, bu alanda farkındalığı artırmak, bilimsel ve teknolojik çözümler sunmak ve İzmir’in afetlere karşı dayanıklılığını geliştirmek için üzerimize düşen sorumluluğun bilinciyle, çalışmalarımıza devam etmekteyiz. 2023 yılı İzmir Üniversiteleri Platformu operasyon gruplarının çıktılarının afet ve dayanıklılık konularında İzmir’imiz için değerli katkılar sağlayacağına da inancımız tamdır.